Allotjament per la seva Web

La seva web és la imatge que mostres al món a través d’internet

Es diu que avui en dia qui no està a internet no existeix. I en certa manera la frase té part de raó: quan una persona busca un producte o una informació avui en dia el primer lloc on sol buscar és a internet, i comparant el que troba “en el núvol” és com fa la seva primera selecció de informació.

Per això és fonamental que tota empresa tingui a internet la seva presentació, de manera que pugui ser la forma de contacte amb futurs clients o usuaris. La seva web li permetrà:
  • Presentar la seva empresa. Moltes persones arribaran a conèixer-nos a través de la nostra web, i serà la forma de presentar-los el que fem i el que som.
  • Donar a conèixer els seus productes o la seva feina. Mitjançant espais específics per mostrar el que realitza.
  • Interaccionar amb els usuaris. Oferint informació regular i actualitzada, el que ens permetrà rebre les seves opinions i idees i que els usuaris comparteixin la nostra informació amb altres usuaris

En definitiva, un web ens possibilita mostrar el que som i el que fem, captar usuaris per a la pàgina o per als nostres productes, i interaccionar amb ells i fidelitzar-los.

Allotjem les seves webs amb la máxima fiabilitat

Tot projecte web necessita d’un espai on allotjar el contingut. Aquest allotjament ha d’estar disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, pel que ha d’allotjar en servidors externs amb capacitat per oferir aquestes característiques.

Per això a Hard & Soft Consultors Tecnològics posem a la seva disposició servidors professionals per allotjar la seva web o emmagatzemar les seves dades i oferir un servei continu amb la màxima fiabilitat i eficàcia.

Oferim diverses opcions i proveïdors d’internet adaptats a cada projecte, de manera que no es pagui més del necessari en cada projecte.

I, per descomptat, sempre comptarà amb la nostra atenció personalitzada per als dubtes o problemes.

Per qualsevol dubte o consulta contacti amb nosaltres a través de la nostra bustia, soporte@hardysoft.es o per telèfono, al 93 494 01 95.