Auditories de Seguretat Informàtica

Seguretat Informàtica per a Empreses

Realitzem auditories de seguretat informàtica professionals dels seus sistemes i de la seva informació tant en l’apartat de la seguretat interna de la seva empresa com en l’apartat de la seguretat externa (web, correu, etc.).

seguridad hacking

Inventari real d’actius i serveis, dibuixant la situació actual de la configuració i seguretat dels mateixos. Auditem tant la part de seguretat interna, com l’externa i la perimetral. En l’actualitat, les amenaces no només provenen del part externa de la seva infraestructura, també ho fan a través d’altres mitjans interns (correu electrònic, navegadors d’internet, perifèrics connectables, etc.).

Professionals qualificats realitzaran les proves necessàries en entorns controlats per conèixer la foto real de l’estat de la seva seguretat.

Eviteu fugues d’informació que posen en perill la seva reputació digital i exposen als seus clients. Tingueu ple control en tot moment de qui accedeix a la seva informació. El nostre principal objectiu és garantir el bon funcionament, la seguretat i la continuïtat dels seus sistemes, així com la seva adequació a la normativa legal vigent (RGPD i LSSI), per això fem un gran esforç de formació i especialització en aquests àmbits.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.