Desenvolupament Web amb Motors de Cerca per a Hotels i Agències de Viatges

El disseny web orientat al sector de l’hostaleria, una finalitat, en el món hoteler, aquesta finalitat és la reserva per part del client. Per a això, hem de ser capaços de transmetre la imatge corporativa desitjada a través d’una web atractiva, senzilla i adaptada als nostres usuaris. Finalment, aquesta conversió, es produeix en el motor de reserves, que ha de facilitar la reserva tant com sigui possible.

El disseny web per a hotels, ha d’estar basat en la imatge i tractar que un client que navega per la nostra web, vegi de forma ràpida i senzilla aquells valors que creiem li van ajudar a decidir-se per reservar al nostre lloc web.

Apliquem tots els nostres coneixements i estratègia hotelera i d’agències de viatges als nostres projectes

Perquè el disseny web per a hotels, sigui efectiu, cal adaptar-se als dispositius des d’on naveguen els nostres clients. Un lloc web, adaptat a mòbils (Responsive Design), és ideal per aprofitar els famosos micromomentos de Google, basats en els impulsos del client. Cada dia passem més temps “enganxats” a mòbils i tablets, per tant, és un trànsit que cal aprofitar i tractar de convertir-lo en reserves.

Gràcies al nostre coneixement i eines, treballem perquè l’experiència de l’usuari (UX), sigui la millor en el teu lloc web. Posarem botons i enllaços on ells ho esperen, facilitant la seva navegació i per tant, el procés de reserva.

D’altra banda el nostre equip s’encarregarà de promocionar el seu negoci tant amb tècniques SEO / SEM com amb promocions en xarxes socials (Community Manager).

Expliqui’ns el seu projecte de comerç electrònic, ens encantarà ajudar-lo, truqui’ns al 93 494 01 95 o envieu-nos un correu a info@hardysoft.es