DELSOL ESTIMASOL

Estimació Directa i Objectiva

DELSOL ESTIMASOL és un programari d’estimació gratuït que està preparat perquè el instal i comencis a funcionar immediatament. Pots tenir tants usuaris com vulguis, instal·lar-lo en xarxa i crear totes les empreses que necessitis, amb una versió única, sense límit.

A partir del moment en què comences a treballar amb el programari podràs comprovar per tu mateix que es pot fer servir des del primer minut sense necessitat de complicades configuracions o càrregues de dades enutjoses.

Estimació Directa

ESTIMASOL està dissenyat per controlar la comptabilitat d’empreses subjectes a estimació directa simplificada i normal, així com de professionals i autònoms. Facilita l’emissió de llibres oficials i impostos de manera ràpida i senzilla, permetent configurar la impressió dels Llibres de Compres i Despeses i de Vendes i Ingressos, permetent múltiples filtres per emetre exactament el que necessites. Podràs emetre un informe amb els moviments d’un client, conèixer els registres d’una despesa al llarg de l’any i moltes coses més.

Estimació Objectiva

El nostre programari compta amb tots i cada un dels mòduls oficials existents i inclou totes les minoracions i índexs correctors previstos en la llei. Tot configurat, perquè tu només introdueixis les unitats corresponents a cada concepte del Mòdul.

Els Mòduls s’actualitzen automàticament davant qualsevol canvi que es publiqui al BOE.

Introducció de factures

El nostre programa està dissenyat perquè la introducció de factures sigui un procés molt àgil. Té múltiples opcions i dreceres de teclat que aporten rapidesa a aquest procés.

Disposa d’una opció que és molt demandada, la de duplicar factures d’un mateix proveïdor per només haver de canviar la data i l’import. ESTIMASOL per si mateix comprovarà si la factura que has introduït coincideix amb l’altra.

Amb l’opció de “Fitxers associats”, no hauràs de recordar els codis de clients / proveïdors. Amb una sola tecla, accediràs al fitxer vinculat. Disposes també de diferents opcions d’ajuda per al càlcul que et permetran introduir factures complexes amb la quantitat mínima de dades.

Aquest programa d’estimació posa a la teva disposició opcions de generació de registre diaris tant en el llibre de factures rebudes com en el llibre de factures emeses, perquè no hagis d’introduir aquests registres manualment.

Declaracions i liquidacions molt fàcils

Podràs complir d’una manera senzilla amb totes les teves obligacions fiscals. Podràs confeccionar totes les teves declaracions trimestrals, resums i impresos. Amb un simple clic, el programa et facilitarà l’emplenament de tots els models en base a les dades introduïdes. Podràs generar-en format .PDF, enviar-los per correu electrònic i fins i tot presentar-los de manera telemàtica. I tot això amb la comoditat d’utilitzar el format oficial.

Calendari fiscal

ESTIMASOL inclou la possibilitat d’establir el calendari d’obligacions fiscals de les empreses creades perquè puguis visualitzar-les en una única pantalla amb un sol clic.

Només hauràs de seleccionar quins models d’IRPF, IVA o IGIC ha de presentar l’empresa i ESTIMASOL generarà el calendari amb tots els compromisos de l’any. Podràs visualitzar-per trimestres, mensualment o tenir a la vista totes les obligacions de l’any.

Amortitzacions

Controla els béns del teu negoci còmodament amb el nostre programari d’estimació gratuït. Amb poques dades podràs obrir la fitxa de l’immobilitzat i el programa et confeccionarà el pla d’amortització. Podràs generar de manera automàtica l’amortització de tots els béns i registrar mitjançant l’opció “Registrar dotacions” els gats d’amortització de tots els béns en el Llibre de Factures rebudes.

ESTIMASOL traspassa els béns pendents d’amortitzar d’un exercici a un altre en fer el tancament del període i obertura del següent.

Tot i que els grups d’immobilitzat són completament configurables per l’usuari, compta amb la taula de grups d’immobilitzat del Règim Simplificat d’IVA amb el que serà molta més senzilla la planificació.

Comptabilitat i facturació en una sola aplicació

ESTIMASOL disposa d’un mòdul de facturació de serveis. És l’únic programa d’estimació amb aquesta funció extra. Disposa de tres sèries de factures que amplien les possibilitats del teu facturació. A més et permet dissenyar el model imprès de factura, incloent logotips, text addicional, gràfiques, etc.

Factura teus serveis treball, lloguers, serveis, quotes, etc. Fes-te una remesa i puja al web del teu banc el C19, C19-14, C19-44 … I pel treball repetitiu no et preocupis, ESTIMASOL et duplica les factures el proper mes.

Pots enviar les factures per correu electrònic i convertir-les a format .PDF. A més, podràs traspassar automàticament les factures al llibre de factures emeses.

Visiti la nostra botiga per adquirir ESTIMASOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació en cas de que necesiti una altre aplicació.

Acepto la Política de Privacitat