DELSOL FACTUSOL

Programa de facturació i control d’stock

DELSOL FACTUSOL és un programa de facturació que serveix per gestionar la facturació de la teva empresa i portar el control d’estoc. S’adapta fàcilment a les necessitats dels usuaris i ofereix la informació de manera visual i atractiu.

És un programari de facturació molt complet que pot cobrir qualsevol necessitat que tingui la seva PIME, no vas a trobar a faltar cap funció. Serveix per a tot tipus d’activitats que requereixin gestionar compres, vendes, estoc, cobraments, pagaments, etc.

Control d’Stock

FACTUSOL no és només un programa que fa factures, disposa d’una gestió d’estoc molt completa que t’ajuda a conèixer les existències de cada producte, així pots anticipar-te a la manca del mateix i reposar-abans que sigui necessari.

Portar un control adequat dels nivells d’estoc en una empresa és un tema de vital importància. Per això, FACTUSOL ofereix informació del que s’ha venut en cada moment, les comandes que estan pendents, la quantitat de producte entrant, les necessitats d’abastament que tenim i molts informes més. Sabem que no controlar aquest aspecte en una empresa, és motiu de pèrdua de possibles vendes, i el pitjor de tot, perdre clients ja fidelitzats.

El control d’estoc és una de les opcions més potents del programari FACTUSOL, i us permeten organitzar els articles en seccions, famílies, talles, colors, lots, sèries i unitats de mesura, quilos, litres, m2, m3, ampolles, packs, etc. Tot això facilita l’ordenació, venda i càlcul del preu de venda.

Les vendes, ben controlades des de l’inici

FACTUSOL disposa d’un ampli menú d’opcions que facilita el control de les vendes de la teva empresa. Des del pressupost fins al cobrament de la factura o la generació de la remesa, FACTUSOL ofereix un cicle molt cuidat per fer-te més còmoda la generació de documents i la traçabilitat entre ells. És possible afegir als pressupostos documents explicatius com són els fulls de presentació i fulles de condicions. També permet configurar el disseny del pressupost perquè sigui més atractiu. T’ajuda amb les comandes dels teus clients controlant el que falta per lliurar. L’albarà el podràs fer servir com a document de lliurament. La factura, el rebut i la remesa completen tot el cicle.

Entre les possibilitats que t’ofereix el nostre programari de facturació estan, la d’assignar un risc al client, registrar una bestreta, fer cobraments d’albarans i factures, establir preus especials, comunicar-te amb els teus clients fent ús de les noves tecnologies com SMS o correu electrònic .

Cicle de compres i fitxer de proveïdors

El programa FACTUSOL ofereix un ampli control sobre tot el cicle de compres. La fitxa del proveïdor està totalment dissenyada per a guardar totes les dades necessàries per a interactuar amb ell, fins i tot generant nous documents des de la pròpia fitxa del proveïdor, sense necessitat de abandonar-la.

Una característica d’FACTUSOL que el diferencia de la resta de programes és que en aquest mateix fitxer de proveïdors pots incloure també als creditors, gestionant les despeses de la teva empresa, emetent també informes d’aquests.

La sèrie de documents dels quals disposes en aquest cicle són, comandes a proveïdor, entrades, factures rebudes i devolucions.

Administració per a la gestió de cobraments i pagaments de clients y proveïdors

Des del menú d’administració gestionaràs tot el relatiu als cobraments i pagaments de clients i proveïdors respectivament.

En aquest menú d’Administració es pot trobar la generació automàtica de factures a partir d’albarans utilitzant filtres de data, agent, client, etc. És una funció que estalvia molta feina.

FACTUSOL a més de ser un programa per fer factures gratis et facilita també la generació de rebuts, generació de remeses bancàries SEPA segons normativa actual, quaderns C19, c19-14, c19-15, c19-44, realitza el C34 i c34-14 de transferències.

T’oferim un programa de facturació molt senzill amb el qual també podràs portar la caixa diària, confeccionar un xec, imprimir-lo i liquidar comissions d’agents.

Varietat d’informes i disenyador

Els informes que genera FACTUSOL són molt variats i ofereixen tota la informació que necessites dels teus fitxers i dels teus documents. Pots generar formats PDF o XLS. En els documents es disposa de la possibilitat d’aplicar filtres i opcions fins a arribar al que més s’adapta als teus requeriments.

A aquesta quantitat tan gran d’informes que es poden generar, que són molt útils i complets, s’ha afegit a més la possibilitat de confeccionar informes personalitzats des del dissenyador de què disposa FACTUSOL.

El nostre programari de factures es conecta amb Office d’una manera senzilla

El nostre programa et brinda la possibilitat d’exportar la informació que tinguis recollida en els informes a documents PDF i als gestors de correu més populars, així com a suites ofimàtiques de l’estil d’Office de Microsoft i OpenOffice. Això és molt útil per a diverses coses, per exemple, generar fulls de càlcul on poder realitzar anàlisis més detallades.

També pots importar fitxers Excel, per exemple, de tarifes de proveïdors o dades des d’altres aplicacions, si estàs a la recerca de programes de facturació gratis.
A nivell comptable, FACTUSOL ofrereix la possibilitat d’enlaçar amb  programes comptables com A3con©, ContaPlus© i per suposat amb els nostres programes CONTASOL i ESTIMASOL.

Visiti la nostra botiga per adquirir FACTUSOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació en cas de que necesiti una altre aplicació.

Acepto la Política de Privacitat