DELSOL TPVSOL

Software TPV

DELSOL TPVSOL és un mòdul a manera de terminal punt de venda per gestionar les vendes diàries de qualsevol comerç minorista. S’integra a la perfecció amb el nostre programa de facturació gratuït FACTUSOL, per oferir-te la gestió més exhaustiva de la teva petita o mitjana empresa. Disposar d’un programari de TPV adequat és una ajuda fonamental per a tot tipus de comerços minoristes.

Un programa de TPV ideal per a comerços minoristes

La utilització d’aquest programa de TPV està pensada per a aquelles empreses comercials les activitats siguin entre altres: botigues de recanvis, drogueries, subministraments industrials, ferreteries, subministraments d’obra, botigues d’electrònica i informàtica, botigues de regals, papereries, joieries, etc.

Cerques un programa de TPV barat ?, nosaltres et donem un de franc

TPVSOL és un programari de TPV gratis amb el qual vas a poder emetre tiquets, portar el control de caixa i de les vendes dels dependents, etc. L’aplicació està especialment pensada per a les operacions de taulell i caixa. Amb aquesta eina podràs gestionar el cobrament a clients, portar el control de caixa amb obertures, tancaments, arquejos en qualsevol moment i controlar les anotacions relatives a l’entrada i sortida d’efectiu.

A més de tiquets, amb TPVSOL pots elaborar vals de descompte i tiquets regal. No només és una eina pràcticament indispensable per a la administra

ció de taulell, sinó que a més és una utilitat amb la qual podràs estudiar informes i dades d’interès, diferents formes de cobrament i altres informacions de gran importància per al creixement de la teva empresa.

Amb un únic programa de TPV disposaràs d’una plataforma multiusuari, multidependiente i multiempresa, gràcies a la seva configuració que permet que s’executi en xarxa. El nostre programari està perfectament preparat perquè ampliïs les seves funcions en el cas que disposis d’elements de maquinari com una impressora de tiquets, un lector de codi de barres, etc …

Visita nuestra tienda para adquirir TPVSOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació.

Acepto la Política de Privacitat