Gestió de xarxes socials

marketing online palafolls

Cada dia és més important la presència de les empreses a les Xarxes Socials. Una de les eines de màrqueting més importants d’avui dia és la utilització de les Xarxes Socials. Per això és molt important que el seu negoci tingui un perfil adequat en elles i s’utilitzi adequadament.

Les Xarxes Socials són un espai amb infinitat de possibilitats, especialment la interacció directa amb els usuaris (existents i potencials). Mitjançant el seu ús podem aconseguir més presència a internet i potenciar la marca del seu negoci.
 
Per a això és important crear un bon perfil en cadascuna de les xarxes socials. A més és important tenir en compte que “no val” amb crear un perfil, sinó que cal dotar-lo de continguts de forma constant, diferent segons el tipus de xarxa social. Això és molt important ja que en cas contrari pot tornar-se en contra nostra.

Analitzem amb vosté les seves necessitats i aconsellem el que necessitis, ni més ni menys.

Diferents Eines = Diferents possibilitats

Per què he de incorporar-me a les Xarxes Socials si ja tinc la meva web?

Les Xarxes Socials compleixen una funció diferent a la web, per això cal analitzar si són adequades per a la teva empresa:
   • Una web és un espai institucional, on es pot obtenir informació de tota l’activitat, els seus objectius, notícies, etc.
   • Facebook aporta un contacte més directe i informal. Permet molt intercanvi d’informació, diàleg i publicacions que no són exclusivament del seu negoci. Moltíssima gent disposa de compte i per això podem trobar nous usuaris interessats.
   • Twitter aporta immediatesa, informació en temps real. Amb 280 caràcters (anterioment 140), has de dir el que vols comunicar i instantàniament arriba als nostres seguidors.
   • YouTube o Vimeo ens ofereixen una gran eina multimèdia per a l’emmagatzematge de vídeo i àudio. Altres xarxes socials ens aporten eines més específiques com àudio (Ivoox), relacions professionals (Linkedin), blocs (Blooger)

Recordi: No sempre és aconsellable estar en moltes les xarxes socials. Des de Hard & Soft Consultors Tecnològics l’ajudem a dissenyar l’estratègia de màrqueting segons sigui la seva empresa.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.