Instalació de xarxes Wifi per a Hotels i Restaurants

Quan un client contracta els serveis d’un hotel s’espera que tingui certes prestacions entre les que s’inclou un bon allotjament, les millors vistes, un règim de menjar fantàstic … i, per descomptat, no ens podem oblidar de la connexió WIFI.

Per això comptem amb un servei especialitzat en solucions sense fils per a hotels.

Hotspot Wifi professional

En un hotel, restaurant, local, etc, etc. seria inadmissible que tots els usuaris puguin utilitzar els mateixos recursos de la xarxa Wifi. Entre alguns dels problemes que suposaria, per exemple, que un usuari no autoritzat pogués entrar al nostre ordinador per sostreure tot tipus de dades, que algun utilitzés més ample de banda del que hauria, impedint a la resta d’usuaris navegar amb una velocitat adequada.

És per això pel que la tecnologia hotspot Wi-Fi professional està pensada per solucionar aquest tipus de problemes: el primer que ens ofereix és la capacitat de gestionar els recursos dels diferents usuaris que entren a una xarxa sense fils Wifi al nostre local.

Enfocat a aconseguir la més alta seguretat

Una altra de les grans avantatges dels dispositius utilitzats en la instal·lacions de xarxes Wifi és la seva capacitat per assegurar al client que ningú va a aconseguir accedir al seu ordinador ni saber quines pàgines estan visitant.

Les solucions de Ubiquiti networks ofereixen una alta seguretat i disponibilitat les quals són capaços de distribuir els punts accés a tots els seus clients com si realment fos la mateixa xarxa, tot i que cadascuna funciona d’una manera independent.

En Hard & Soft Consultors Tecnològics tenim instal·ladors qualificats que s’encarregaran de realitzar-li tota la instal·lació, des del cablejat fins a la posada en marxa del seu nou Hotspot.

Demaneu-nos més informació, per descomptat sempre comptarà amb la nostra atenció personalitzada per als dubtes o problemes.

Per a qualsevol dubte o consulta contacti amb nosaltres a través de la nostra bústia, soporte@hardysoft.es o per telèfono, al 93 494 01 95.