Solucions BI aplicades a l’Hosteleria

Com conèixer al detall el rendiment d’un establiment, els productes que més es venen, en quines hores o dies? Quin marge ens deixen per localització o producte? Són les respostes que vol sobre la seva taula tot director d’un negoci d’hostaleria. Amb dades exactes i a temps real? És possible, amb BI aplicat a l’hosteleria.

Els informes analítics d’antany, creats sobre la base de Microsoft Excel, s’han tornat inoperatius. És molt difícil fer canvis i els resultats deixen molt a desitjar. Cada vegada més localitzacions i més variacions en els productes requereixen una solució que ajudi al director de màrqueting o d’explotació a comprendre l’impacte de les campanyes, que productes es venen més, en què localitzacions, etc.

És aquí on entra una de les eines més esmentades últimament en l’àrea de TI: Business Intelligence. Es refereix directament a la pràctica i al conjunt d’eines que poden ajudar a les empreses a adquirir un millor enteniment d’elles mateixes. Això gràcies a la capacitat d’explotar la seva informació. Ens adaptem al seu ERP i PMS per analitzar i creuar les dades, amb la intenció de poder manipular-los d’una manera més senzilla i entendre el perquè del nostre acompliment o, millor encara, plantejar escenaris de futur, la qual cosa ens ajudarà a prendre millors decisions .

Gràcies a les eines proporcionades per Microsoft: SQL Server , Power BI i Excel li podem oferir les millors solucions BI adaptades a la seva empresa i crear quadres de comandament amb Power BI i llistats Excel a la mesura de les seves necessitats.

 

A Hard & Soft Consultors ens adaptem a qualsevol ERP o PMS i li oferirem la informació que el seu sistema no li ofereix en aquests moments.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.