Solucions BI per empreses

Solucions BI adaptades a la seva empresa

Avui en dia, les organitzacions manegen un flux d’informació el qual era inimaginable tot just uns anys enrere. Gràcies a que el nostre món és ara molt més instrumentat, la capacitat de emmagatzemar dades és impressionant. Només cal observar la informació tan valuosa que reuneix un supermercat per mitjà de les targetes de fidelització, per una càmera de seguretat en els carrers o la forma en què els centres d’atenció telefònica recopilen informació per entendre el perquè de les queixes i l’abandó dels seus clients . Lamentablement per a moltes empreses, aquest tipus de dades s’han convertit al seu torn en un pes amb el quin és difícil lluitar. A causa del gran volum d’informació amb què es compta actualment, lluny de ser útil, pot esdevenir en un fallit intent per donar-li un ús adequat.

És aquí on entra una de les eines més esmentades últimament en l’àrea de TI: Business Intelligence. Es refereix directament a la pràctica i al conjunt d’eines que poden ajudar a les empreses a adquirir un millor enteniment d’elles mateixes. Això gràcies a la capacitat d’explotar la seva informació, amb la intenció de poder manipular-los d’una manera més senzilla i entendre el perquè del nostre acompliment o, millor encara, plantejar escenaris de futur, la qual cosa ens ajudarà a prendre millors decisions.

Gràcies a les eines proporcionades per Microsoft: SQL Server , Power BI i Excel li podem oferir les millors solucions BI adaptades a la seva empresa i crear quadres de comandament amb Power BI i llistats Excel a la mesura de les seves necessitats.

 

A Hard & Soft Consultors ens adaptem a qualsevol ERP o CMS i li oferirem la informació que el seu sistema no li ofereix en aquests moments.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.