Backup Online

Asseguri les seves dades i eviti un desastre a la seva empresa

El 50% de les empreses fan fallida o tenen una baixada important en la facturació després d’una pèrdua de dades. Moltes empreses no tenen en compte el valor real de la seva informació fins que la perden provocat per un desastre.

La majoria de les empreses que estaven situades a la Torre Windsor de Madrid van haver de tancar, més que per l’incendi en si de les seves oficines per la pèrdua de la seva informació, provocada per la destrucció dels seus servidors en l’incendi.

Per això cada dia són més les empreses que entenen la importància de tenir un Backup Professional en el Núvol, extern, en un centre de dades a Espanya. Per aquesta raó el nostre equip pot garantir-li que, en cas d’atac o d’error humà, podrà continuar sense veure pràcticament afectat.

PER QUÈ UN BACKUP ONLINE?

En cas d’un desastre en el seu negoci, sigui per error humà, robatori o virus d’encriptació … aquesta pot recuperar des d’una dada o arxiu puntual fins al sistema íntegre de l’empresa.

ÉS SEGUR UN BACKUP ONLINE?

Les còpies es xifren mitjançant una clau simètrica a partir de 256 bits de GRAU MILITAR, el que fa impossible la desencriptació de les seves dades.

CUMPLIMIENT DE LA LLEY

Tota empresa està obligada legalment a complir el nou RGPD. El Decret estableix els criteris que afecten les CÒPIES DE SEGURETAT i entre altres dictàmens, tant l’existència d’un mínim de DOS CÒPIES així com la seva ubicació en instal·lacions diferents.

LES SEVES DADES SÓN SEVES AMB TOTAL CONTROL SOBRE ELLES

Les seves dades no seran compartides amb altres empreses, el seu servidor de dades és només seu. Pot automatitzar tot sense cap acció per part seva, pots saber en cada moment com estan les seves dades i fins i tot us convidem a veure físicament on són els servidors en els nostres centres de dades.

Per a qualsevol dubte o consulta contacti amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.