Instal·lació de xarxes Wifi i Ràdio-enllaços de curt abast

A Hard & Soft Consultors Tecnològics som especialistes en les instal·lacions de xarxes WiFi, els nostres instal·ladors són experts tant en xarxes informàtiques com a legislació de radiocomunicacions.

instalaciones WiFi

Realitzem instal·lacions WiFi diferenciant entre:

  • enllaços WIFI
  • cobertura WiFi
  • Hotspot

La instal·lació de xarxes WiFi es realitza de forma ràpida i segura, analitzant prèviament la millor distribució possible per obtenir el major rendiment de la teva instal·lació WiFi.

També li podem fer enllaços a curta distància a 5 GHz en els quals no sigui necessari demanar permisos administratius.

Les instal·lacions WiFi que realitzem, són sempre per cobrir totes les teves necessitats sense fils.

També instal·lem la infraestructura necessària per crear Hotspot en el cas que desitgi comercialitzar l’ús de la wifi o que aquesta sigui d’accés gratuït, per exemple en hotels, locals comercials, oficines, etc.

Enfocat a aconseguir la més alta seguretat

Una altra de les grans avantatges dels dispositius utilitzats en la instal·lacions de xarxes Wifi és la seva capacitat per assegurar a l’usuari que ningú va a aconseguir accedir al seu ordinador ni saber quines pàgines estan visitant.

Controli la seva xarxa Wifi Ubitiqui amb l’aplicació per a dispositiu mòbil.

 

Aplicació mòbil per una fàcil configuració

Adopti dispositius unificar sense problemes en controladors externs.

Aprovisioni un AP unificar independent sense un Controlador unificació.

Accedeixi fàcilment als controladors locals i en el núvol.

Realitzar paràmetres de configuració ràpids.

 

Les solucions de Ubiquiti networks ofereixen una alta seguretat i disponibilitat les quals són capaços de distribuir els punts accés a tots els seus clients com si realment fos la mateixa xarxa, tot i que cadascuna funciona d’una manera independent.

Nosaltres ens encarreguem de totes les instal·lacions, des de el cablejat fins la possada en marxa dels enllaços o hotspots. Comptem amb les millors marques pel que fa al material que instal·lem. Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per teléfon, al 93 494 01 95.