Posicionament SEO i SEM per a la seva web

SEO SEM palafolls

Hard & Soft Consultors Tecnològics li ofereix la millor solució de posicionament SEO per al seu web i poder promocionar la seva empresa a Internet amb les màximes garanties.

La nostra missió és aconseguir que la seva web sigui el millor aparador del seu negoci, que sigui visitada pel major nombre de clients potencials possible i que estigui per davant de la seva competència en els resultats de les cerques a Google i a la resta de cercadors.

El nostre compromís és fer de la seva pàgina web una font creixent d’ingressos que a més li diferenciï i li d’avantatges competitius respecte de la seva competència. En un món cada vegada més globalitzat i connectat, és essencial ser algú a Internet.

Què inclou el servei de SEO Avançat?

Estudi de les paraules clau.

El primer que hem de fer és identificar les paraules clau més rellevants i que millor s’adaptin a les necessitats de la seva empresa. Per a això vam realitzar un exhaustiu estudi del volum de cerques i del grau de competència que té cadascuna de les paraules clau perquè vostè decideixi quins s’ajusten millor a les seves necessitats.

Un cop identificades i definides les paraules clau (entre sis i 10 paraules o termes de cerca), el segon pas és optimitzar el codi font de la seva pàgina perquè quan el robot de Google passi per la seva web mani al Data Center la informació perfectament estructurada i jerarquitzada, sense deixar cap dubte de les paraules sobre les que la seva empresa desitja figurar en les primeres posicions. A aquest conjunt de tasques se li denomina Anàlisi i Optimització de pàgines web.

Anàlisi i Optimització del codi de la seva pàgina web.

Fem estudis profunds del seu codi i ens encarreguem de optimitzar-perquè els robots de Google puguin llegir-lo i interpretar-lo fàcilment. Som especialistes en programació i poden optimitzar el codi sense canviar l’aspecte visual de la pàgina.

Tratament de problemes de indexació a Google

Tots els canvis van destinats a que la seva pàgina sigui indexada pels robots de Google. Periòdicament fem ajustos per fomentar la indexació contínua. A més, vam crear i inserim els arxius Sitemaps i robots.

Revisió i Optimizació de textes i continguts.

Revisem els textos de la seva pàgina web incloent els termes clau de cerca en aquells llocs als quals Google doni més valor.

Estudi i adequació d’etiquetes a la seva pàgina web.

Perquè els robots de Google entenguin bé el contingut de la seva pàgina web, és molt important que cada pàgina tingui una estructura d’etiquetes correcta. Nosaltres ens encarreguem d’afegir les etiquetes de manera adequada a cada pàgina.

Contingut no indexable per Google

En nombroses ocasions ens trobem amb una gran quantitat de contingut en les webs que no és indexable per Google. Aquest tipus de presentació de continguts que no serveixen perquè Google ofereixi la web com a resultat de recerques, de vegades té una justificació estètica o fins i tot funcional. Però en moltes altres ocasions, simplement ha estat un descuit o un desconeixement de la possibilitat de crear aquestes accions amb altres sistemes.

Promoció Externa

El posicionament web de la seva pàgina pot ser millorat amb un treball de qualitat, tant dins de la web (optimització de codi), com fora d’aquesta (promoció externa).

A Hard & Soft Consultors Tecnològics incrementem la popularitat de la seva web perquè Google la valori positivament. Aquest increment el realitzem a través d’alta manual en directoris sectorials, gestió activa d’inclusió de links a llocs estratègics, alta manual en cercadors i redacció de continguts externs.

Som el seu suport a les relacions públiques de la seva pàgina web, el Page Rank de Google mesura la popularitat de la seva pàgina web del 0 al 10 pel que fa a la seva competència i influeix directament en el resultat del posicionament.

Alta manual a cercadors

Enviem la seva pàgina web a tots els cercadors importants per assegurar-nos que tingui la major exposició possible i que sigui trobada i indexada adequadament en qualsevol cercador, a més de Google.

Alta manual a directoris sectorials i generals

Donem d’alta la seva web manualment en directoris empresarials. Aquests directoris ofereixen enllaços a la seva web, que ajuden a incrementar la seva Page Rank. D’aquesta manera també rebrà més trànsit procedent dels usuaris que visiten aquests espais web.

Continguts externs

Periòdicament difonem textos noticiosos que ens passi la seva empresa, de manera que potenciem les paraules clau que estem treballant amb enllaços cap a la seva web. Així la seva empresa apareixerà en 3 o 4 espais de notícies perquè Google valori positivament el seu negoci i amb això millori el seu posicionament web.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.