Desenvolupament de Programari a mida

Programari a mida

Creem i desenvolupem programari a mida per el seu negoci, quant en el mercat no existeixi un producte que s’adeqüi a les seves necessitats.

Desenvolupem en diferents tipus de programari amb múltiples llenguatges de programació a mida, com aplicacions d’escriptori internes o amb connexió a bases de dades externes, aplicacions web, programari per a centres amb control d’ordinadors, plataformes de gestió d’empreses….

 Aplicacions o programari d’escriptori

Són programes elaborats per cobrir les seves necessitats. Les aplicacions d’escriptori són programes que s’instal·len a l’ordinador i serveixen per realitzar diferents tasques com gestió de comandes, control d’estocs, gestió d’incidències, comptabilitat, emmagatzematge de dades, comunicació interna i externa, gestió de personal, gestió d’empreses...

Per a això les aplicacions poden treballar sobre diferents àmbits i plataformes. El seu àmbit de treball pot ser:

    • Local només a l’ordinador instal·lat
    • Xarxa interna entre diversos ordinadors de la xarxa o amb un servidor
    • Internet sobre una base de dades externa
A Hard & Soft Consultors Tecnològics avaluem el que pugui necessitar, dissenyem i desenvolupem l’eina que necessita.

Aplicacions web

Eines informàtiques accessibles des d’internet.

Les aplicacions web poden realitzar les mateixes funcions que les assenyalades en les aplicacions d’escriptori, però són accessibles a través de qualsevol navegador per internet, per la qual cosa no han de ser instal·lades en cap ordinador. Això facilita el seu treball multiplataforma i el seu accés distribuït de la informació.

Una de les grans avantatges és que no cal invertir en grans màquines encara que l’aplicació sigui molt potent, ja que pot estar instal·lada en servidors en el núvol.

Amb una inversió molt ajustada es poden obtenir grans resultats.

Programari per a dispositius mòbils (apps)

 

 

Et desenvolupem la seva aplicació per a dispositius mòbils a mida, en entorns Android, per funcionar a xarxes internes d’intranet o externes d’internet.

 

 

 

 

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.