Barcelona - Palafolls 93 494 01 95 info@hardysoft.es
Catalá Castellano

Informàtica per empreses.

Hard & Soft Consultors Tecnològics és una empresa de serveis informàtics i consultoria TI la qual oferim servei a tot Catalunya des de 1996. Els nostres productes i serveis cobreixen la totalitat de les necessitats tecnològiques i informàtiques per a la seva empresa.

Disposem de serveis informàtics a mida

A Hard & Soft Consultors Tecnològics ens proposem que les eines informàtiques siguin una ajuda per a la seva empresa i no un inconvenient. Tenim com a objectiu oferir les eines necessàries per facilitar la feina de cada persona, tant a nivell individual com en equip.

Per això li presentem un ampli ventall de serveis d'informàtica per a empreses i autònoms que ajuden a la utilització i millora de les eines i productes informàtics en les empreses. Això inclou múltiples tasques com l'assessorament en la utilització de serveis i productes estàndard, el desenvolupament de programari a mida adequat a la realitat de cada client, disseny i implementació de sistemes Business Intelligence adaptat al seu ERP, el manteniment dels seus sistemes, tant de forma online com presencial, la gestió de les seves xarxes socials, la seva pàgina web corporativa, el marketing Online (SEO i SEM), i les seves comunicacions, tant de veu com de dades ...

El seu projecte informàtic clau en mà

A Hard & Soft Consultors Tecnològics som experts en direcció de projectes TIC. Ens encarregarem de tot el que té a veure amb el seu nou o actual projecte informàtic, des de la infraestructura de xarxes, servidors, comunicacions, programari necessari, etc. Nosaltres el guiarem en el seu projecte sense haver-se de coordinar amb els diferents proveïdors tecnològics (sistemes, programari, telefonia, etc.), el nostre equip de professionals s'encarregará de tot, serà com un lliurament clau en mà.

Estem a la seva disposició

El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00. Contacti amb nosaltres als números de telèfon 93 494 01 95 - 93 762 08 19, o per correu electrònic a l'adreçainfo@hardysoft.es sense compromís.

istanbul escort

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias. Puedes obtener más información, en nuestra Política de Cookies.


Avanzado
Aceptar
Rechazar
×