Sobre Nosaltres

Hard & Soft Consultors és una empresa de serveis informàtics i consultoria TI situada a Palafolls, província de Barcelona, i en la qual oferim servei a tot Catalunya des de 1996. Els nostres productes i serveis cobreixen la totalitat de les necessitats tecnològiques i informàtiques per a la seva empresa.

A Hard & Soft Consultors ens proposem que les eines informàtiques siguin una ajuda per a la seva empresa i no un inconvenient. Tenim com a objectiu oferir les eines necessàries per facilitar la feina de cada persona, tant a nivell individual com en equip.

Per això oferim un ampli ventall de serveis d’informàtica per a empreses que ajuden a la utilització i millora de les eines i productes informàtics en les empreses. Això inclou múltiples tasques com l’assessorament en la utilització de serveis i productes estàndard, el desenvolupament de nous productes adaptats a la realitat de cada entitat, disseny i implementació de sistemes Business Intelligence adaptat al seu ERP, el manteniment dels seus sistemes, tant de forma online com presencial, la gestió de les seves xarxes socials i la seva pàgina web corporativa web corporativa, i les seves comunicacions, tant de veu com de dades

Estem a Palafolls (Barcelona), però oferim servei a tot Catalunya.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres a través del nostre correu, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.