Desenvolupament i Manteniment de pàgines web

Desenvolupem la seva web corporativa amb disseny responsive i amb totes les garanties

La creació d’una pàgina web és un procés complex. No n’hi ha prou amb dissenyar pàgines webs atractives, cal dissenyar pàgines webs ràpides, ràpides, intuïtives, fàcils de trobar, comunicatives que atreguin i retinguin als visitants i que, sobretot, compleixin els objectius de la seva empresa. Un bon disseny web és essencial perquè la seva estratègia de màrqueting en línia funcioni, un mal disseny web arruïnarà la seva credibilitat.

A Hard & Soft Consultors Tecnològics entenem el procés de creació d’una pàgina web corporativa com un procés integral, que inclou des del disseny web fins a la seva completa implementació, desenvolupant la tecnologia necessària per a la creació de la pàgina web.

El procés de disseny de la seva pàgina web s’estructura en les següents fases:

  1. Estudi i anàlisi del seu negoci i objectius, així com el de la seva competència, per així poder definir l’estratègia online que la seva empresa necessita.
  2. Definir el missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny web i la generació de continguts per a la seva web, sempre mantenint la imatge corporativa de la seva empresa.
  3. Realitzar el disseny web i la programació de la pàgina web.
  4. Un cop realitzat el disseny web, programació i publicació de la seva pàgina web, el nostre equip de màrqueting en línia i social mitjana, s’encarrega del manteniment i posicionament de la seva web en els principals cercadors com Google ia fer que la seva web sigui visible per als seus potencials clients.
  5. I per finalitzar monitoritzem tot el procés, assessorant i acompanyant-per obtenir conjuntament els millors resultats en la seva presència online i poder complir els seus objectius.

Finalment un punt a tenir en compte és la gestió dels continguts de la pàgina web. Hard & Soft Consultors Tecnològics li permet administrar de manera simple els continguts de la seva pàgina web com notícies, productes, serveis, etc.

Tecnologia Responsive Design

Mitjançant l’última tecnologia d’HTML5 i CSS aplicada al disseny web, fem que totes les nostres pàgines web s’adaptin perfectament a les diferents pantalles i dispositius del mercat i optimitzem així la visualització del contingut. L’ús de smartphones i tablets està en constant creixement de manera que tenir un disseny web optimitzat per a aquests dispositius mòbils és una cosa fonamental.

Disposem de packs que inclouen l’elaboració del seu web, l’allotjament en un proveïdor de Hosting, SEO adaptat a les seves necessitats i el manteniment del seu web.

Per a qualsevol dubte o consulta contacti amb nosaltres a través de la nostra bústia, soporte@hardysoft.es o per telèfon, al 93 494 01 95.