CONTASOL

Programari de comptabilitat

CONTASOL és un programa de comptabilitat professional desenvolupat per complir amb els requeriments fiscals de qualsevol empresa. S’adapta fàcilment a les necessitats dels usuaris i ofereix la informació d’una manera visual i atractiu.

És un programari comptable molt ampli on no vas a trobar a faltar cap funció que requereixis durant la gestió comptable de la teva pime.

Instala nuestro software contable y empieza a trabajar de inmediato

Instal·la el nostre programari comptable i comença a treballar immediatament.

CONTASOL és un programa molt senzill d’instal·lar i amb el qual es pot iniciar el treball comptable d’una manera immediata. L’única cosa que has de fer és descarregar-lo i instal·lar-lo en el teu equip, recorda que és un programa de comptabilitat gratis però professional i això et permet usar-lo amb tantes empreses com necessitis, és multiusuari i es pot instal·lar en xarxa local sense límits de cap tipus.

En el moment en què comences a treballar amb el nostre programa de comptabilitat professional, et donaràs compte de que no necessites complicades configuracions o ser coneixedor de difícils processos. CONTASOL disposa dels plans comptables oficials que necessitaràs, 2008, 2008 pimes, sense ànim de lucre, 1990 i els seus sectorials.

Fer assentaments comptables d’una forma molt senzilla.

La introducció d’assentaments comptables és realment fàcil amb CONTASOL, ja que disposa de molts dreceres per obtenir una major agilitat i la majoria de les funcions estan automatitzades. Disposa de la possibilitat de generar plantilles de seients i conceptes predefinits per agilitzar encara més la introducció de seients repetitius.

No has de recordar els codis dels comptes comptables perquè pots accedir al fitxer prement una tecla i buscar-les per nom o compte. De la mateixa manera pots trobar les plantilles de seients i els conceptes prefixats.

CONTASOL identifica si has introduït en primer lloc un compte de client o proveïdor per obrir el corresponent llibre d’IVA repercutit o suportat. També podràs enllaçar el seient amb la generació automàtica del agafant de cobrament o pagament.

Cumplir amb les obligacions fiscals

Quan treballis amb CONTASOL veuràs la comoditat que és presentar una liquidació d’IVA, un model d’IRPF, els llibres del Registre Mercantil, els Comptes Anuals o un llibre de despeses / ingressos. Tot es realitza telemàticament.

Disposa a més de models configurables de balanços, pèrdues i guanys, estats de flux, estats de canvi, memòria, quadre de finançament, etc. Consulta un diari o major amb els exercicis anteriors.

Si vols pots modificar el disseny dels informes, exportar-los a Excel, Calc, PDF o enviar-los per correu electrònic.

Amb CONTASOL estaràs completament segur ja que és un programa de comptabilitat que realitza actualitzacions constants davant de qualsevol canvi legislatiu o canvi en els impostos.

Gestió d’ immovilitzat

Controla tots els béns de la teva empresa fàcilment, immobilitzat material, immobilitzat intangible, immobilitzat immaterial, immobilitzat financer, etc.

Pots accedir directament al fitxer d’immobilitzat mitjançant el menú o enllaçar amb ell durant la creació del seient doncs CONTASOL detectarà el compte que has fet servir i et proposarà obrir la fitxa corresponent. Després d’afegir poques dades més, CONTASOL et confeccionarà el pla d’amortització depenent del grup que hagis triat i generarà els assentaments automàtics. El fitxer té la possibilitat de guardar fotos i documents relatius a cadascun dels béns.

En realitzar el tancament d’exercici, CONTASOL traspassarà el fitxer de béns al nou exercici i ha d’establir els nous paràmetres inicials com és l’import pendent d’amortitzar, així que no t’has de preocupar per aquest aspecte.

Els grups d’immobilitzat són totalment configurables en temps o percentatge.

Fàcil gestió de la tessoreria

CONTASOL permet configurar si vols enllaçar la introducció de seients amb la gestió de tresoreria, així en introduir una factura emesa podràs activar el llibre d’efectes a cobrar i si contabilizas una factura rebuda, enllaçaràs amb el llibre d’efectes a pagar.

També pots gestionar els teus xecs, talons, pagarés, transferències, rebuts, etc. Accedint directament al llibre que necessitis. Tot molt organitzat.

Comptabilitat analítica

Gaudeix de les prestacions extres que t’ofereix el nostre programari comptable a nivell analític: Pressupostos comptables, desviacions, departaments o projectes comptables, gràfiques, ràtios, etc.

En controlar els diferents departaments de l’empresa podràs prendre decisions a temps. Coneix de primera mà la rendibilitat de la teva empresa i la desviació pressupostària que ha patit. Aixeca una gràfica d’un compte o un grup d’elles, fes la comparativa amb altres o amb l’any anterior. Analitza els resultats de la teva creixement, sabràs on has de centrar els teus esforços. Imprimeix les ràtios amb un sol clic. Té llibertat de moviments total.

Mòdul de facturació

El nostre programa de comptabilitat més inclou un mòdul de facturació amb el qual podràs realitzar les teves factures de serveis.

És possible facturar fins a 3 sèries diferents i us permeten controlar activitats diferents. També tens l’opció de comptabilitzar aquestes factures automàticament durant el procés de comptabilització. Les factures impreses es poden dissenyar, configurar i personalitzar al complet, incloent logotip, text, colors corporatius, etc …

Aquest mòdul de facturació pot generar remeses bancàries en format XML SEPA C19 I C58.

No et preocupis per les factures que hagis de repetir de forma recurrent, CONTASOL les duplica per al següent mes estalviant-te aquest treball innecessari.

CONTASOL enllaça amb Office


CONTASOL ofereix la funció d’exportar la informació que ofereixen els informes i documents a format PDF i als gestors de correu més populars, així com a suites ofimàtiques, com, per exemple, Microsoft Office i OpenOffice. Això és molt útil per a generar fulls de càlcul dels que es poden extreure anàlisis detallades. També és possible importar fitxers en Excel i ASCII, per importar dades des d’altres aplicacions, cosa que ens facilita el poder canviar de programa comptable.

Visiti la nostra botiga per adquirir CONTASOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació en cas de que necesiti una altre aplicació.

    Acepto la Política de Privacitat