DELSOL GESTORSOL

Programari de facturació per a empreses de serveis

DELSOL GESTORSOL és un programa de facturació de serveis molt senzill d’utilitzar per a la gestió de la teva empresa de serveis. Tant si tens una Pime com si ets un professional o autònom, descobriràs que GESTORSOL és el programa de gestió perfecte per al sector serveis.

Disposa d’un ampli menú que conté totes les opcions necessàries per controlar el cicle de venda en la teva empresa.

Comença a funcionar amb GESTORSOL al moment immediat de realitzar la instal·lació

Està preparat perquè el instal i en aquest mateix moment comences amb la creació de tantes empreses com necessitis. És multiusuari, és a dir, podràs tenir tants usuaris com vulguis connectats en xarxa local. Quan comences a treballar amb ell et donaràs compte de que les complicades configuracions, són coses del passat.

Gestió de les vendes de la teva empresa (fundamental per al teu negoci)

Els teus clients són molt importants per a tu, i per a nosaltres també, per això el nostre programari et brinda l’oportunitat de tenir tota la gestió referent a ells i la documentació que això genera, perfectament controlada.

Des registrar una bestreta, gestionar les factures amb bestretes i retencions, comunicar-te amb els teus clients fent ús de les noves tecnologies a través de SMS o correu electrònic, fins supervisar fàcilment la teva xarxa de venedors i portar el control de comissions.

Disposa d’una utilitat per realitzar facturació periòdica bastant interessant que et estalviarà molta feina i, a més, està adaptat a l’última normativa per a l’enviament de Factura-e a les administracions públiques.

Administració fàcil

A través del grup Administració, podràs generar rebuts i remeses bancàries SEPA. Envia el cuardeno c19-14, c19-15, c19-44 i c-58. Transferències bancàries C34-14, generació de pagarés a través de factures, gestiona el cobrament / pagament total o parcial de les factures emeses i rebudes, liquida les comissions dels teus agents i porta la caixa diària de la teva empresa.

Amb aquest programa de gestió i en una senzilla pantalla podràs visualitzar de forma ràpida la relació de factures pendents de cobrament i de pagament i la relació de xecs i pagarés generats.

Visiti la nostra botiga per adquirir GESTORSOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació en cas de que necesiti una altre aplicació.

Acepto la Política de Privacitat