DELSOL

Gestiona de manera integral la teva empresa amb les teves dades en el núvol

DELSOL és un programa que unifica en un sol espai les principals eines que requereixen les pimes espanyoles per a gestionar la seva facturació, comptabilitat, fiscalitat, o gestió laboral.

DELSOL ofereix a l’usuari una experiència totalment nova, ja que no ha de canviar de pantalla o programa per a fer tasques diferents. Imagina tenir en un sol lloc les prestacions dels millors programes de facturació, comptabilitat o nòmines, i on pots triar si usaràs un d’ells o diversos alhora.

El programa et permet configurar fàcilment el seu funcionament, per exemple, si vols controlar estoc o no, si vols comptabilitat general o per estimació, si vols activar l’àrea laboral o gestió de taulell. Té tot el que pots imaginar, des de crear una factura fins a emetre una nòmina. Estem segurs que amb aquest programa seràs més productiu.

Treball col·laboratiu

No hi ha dubte que el núvol està suposant un salt tecnològic en molts aspectes de la nostra vida, sobretot a l’hora de gestionar la informació. Ens hem acostumat a tenir accés a ella des de qualsevol lloc, accedim al nostre email, al nostre banc, als nostres records, etc. Ara, aquesta tecnologia es generalitza entre els programes de gestió empresarial.

Davant la possibilitat d’utilitzar un programa d’escriptori amb les dades en el núvol , les empreses han vist infinites possibilitats en fer accessible la informació a la resta de centres de treball, col·laboradors, franquiciats, etc. o simplement per a disposar d’una mobilitat que abans no era possible.

Amb DELSOL en el núvol es facilita el treball col·laboratiu.

Allotjament i suport tècnic

DELSOL requereix per al seu funcionament en núvol que les dades se situïn en NUBE10®. Per a això has de triar i contractar l’allotjament que millor s’adapti a les teves necessitats, i si ho desitges, també pots contractar el suport tècnic. Tots dos serveis ofereixen totes les actualitzacions que el programa experimenti durant el període contractat, ja siguin per canvis legislatius o millores que desenvolupem.

Quan triïs l’allotjament has de tenir en compte el nombre d’usuaris que accediran al programa, el nombre d’empreses, i l’espai que vols contractar per a les teves dades. És important conèixer aquestes dades ja que l’import a pagar dependrà d’això.

Si a més tries tenir suport tècnic per a DELSOL , tindràs accés al nostre equip d’atenció al client el qual resoldrà tots els dubtes que et puguin sorgir amb la utilització de totes les àrees del programa.

Tens 2 possibilitats per a comunicar-te amb els tècnics, totes dues incloses, email o telèfon

Compleix amb les obligacions de la teva empresa

Òbviament DELSOL està adaptat a la legislació vigent i s’actualitza immediatament davant qualsevol canvi legislatiu que es produeixi durant el període que el tinguis contractat, la qual cosa farà que estiguis preparat per a complir amb les teves obligacions fiscals.

Cada vegada que actualitzem el programa, també incloem els millors suggeriments que ens envien els nostres clients, millores que fan que DELSOL et permeti ser més productiu.

Adaptat a totes les economies

Els serveis en el núvol fan ús de certs recursos d’internet com són els servidors, dispositius d’emmagatzematge, trànsit, etc. Això provoca que aquests serveis es facturin segons el consum que cada usuari faci d’ells.

DELSOL en fer ús dels recursos de NUBE10® i oferir moltes possibilitats de configuració, fixa els seus preus depenent de l’ús que cada usuari vagi a fer d’aquests recursos. Els factors a tenir en compte són; el nombre d’empreses que es crearan dins del programa, la quantitat d’usuaris que accediran simultàniament a les dades, la quantitat d’emmagatzematge que se sol·licitar, etc.

Creat per a durar

DELSOL s’ha desenvolupat amb la millor tecnologia de programació de Microsoft, adaptada a les noves exigències i amb la capacitat de resistir els canvis que queden per venir. A més, en DELSOL hem sabut mantenir i fins i tot superar la usabilitat, fiabilitat i qualitat que sempre ens han caracteritzat.

En DELSOL en el núvol utilitzem tecnologia híbrida, és a dir, unim en un sol programa la flexibilitat de treballar amb les millors prestacions dels programes en local i disposar de la nostra informació en el núvol.

Hem usat la nostra extensa experiència en programació per a donar resposta a la demanda dels nostres clients i del mercat, de poder treballar amb les dades en el Núvol.

Enllaç amb Office

DELSOL disposa d’una útil integració amb gestors de correu, importació de dades i exportació a través de fitxers Excel de Microsoft® i Calc de Open Office.

Comerç electrònic

Pots completar DELSOL en el núvol contractant un altre servei de NUBE10® anomenat Botiga Virtual. Així podràs oferir els teus productes al món. DELSOL en el núvol s’integra automàticament amb la teva BOTIGA VIRTUAL per a facilitar la publicació del teu catàleg de productes. Permet triar la tarifa que vols mostrar, les formes de pagament, les imatges, etc. La comanda quedarà registrat en el programa i podràs donar-li curs fins a generar la factura, realitzar l’enviament, o gestionar el cobrament.

NUBE10® és un producte de Programari DELSOL, S.A.

Visiti la nostra botiga per adquirir GESTORSOL.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació en cas de que necesiti una altre aplicació.

    Acepto la Política de Privacitat

    [recaptcha]